TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Teknik Destek Programı Kapsamında Desteklenen Personel Standartlarını Artırma ve Sosyal Hayatta Başarı Eğitimi’nin Sertifika Töreni Gerçekleştirildi
27 Kasım 2017 Pazartesi

TR72/17/TD/0051 Referans numaralı, Kayseri Valiliği’nin başvuru sahibi olduğu “Personel Standartlarını Artırma ve Sosyal Hayatta Başarı” başlıklı teknik destek projesinin kapanışı 24 Kasım tarihinde Kayseri Valiliği’nde gerçekleştirildi.


3 farklı gruba yönelik gerçekleşen eğitim 10 gün sürdü. Eğitime Kayseri Valiliği’nde ve Valiliğe bağlı İl Müdürlüklerinde görev yapan toplam 60 kişi katıldı. Eğitimin son günü protokolün ve kursiyerlerin katılımı ile sertifika töreni gerçekleştirildi.


Sertifika törenine Vali Yardımcısı Mehmet Emin AVCI, ORAN Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Emin KİLCİ, İl Sosyal Etüt ve Proje Müdür Vekili Mustafa YILDIZ, Eğitimci Nilgün TULUK, il ve şube müdürleri ile kursiyerler katıldı. Vali Yardımcısı Mehmet Emin AVCI ve Genel Sekreterimiz Ahmet Emin KİLCİ’nin konuşmalarının ardından, kursiyerlerin hazırladığı eğitim sunumu gerçekleştirildi ve son olarak katılımcılara sertifikaları takdim edildi.


Ajansımızın kurumsal kapasiteyi arttırma amaçlı eğitimlere destek sağladığı Teknik Destek Programı’na başvurular 29 Aralık 2017 tarihine kadar devam edecektir.

GÖRSELLER