TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Sivas İŞGEM’in İlk Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
21 Mart 2018 Çarşamba

Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA I) kapsamında Program otoritesi Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı olan Rekabetçi Sektörler Programı altında yaklaşık 7.2 milyon Avro hibe ile Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen Sivas İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) Projesi’ni yönetmekle yükümlü olan Sivas İŞGEM Anonim Şirketi’nin ilk yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi.


Geçtiğimiz aylarda tamamlanan inşaatı ile faaliyete geçen Sivas İŞGEM, ortakları olan Sivas İl Özel İdaresi, Sivas Belediyesi, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile Sivas Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün eşit pay sahibi olduğu Sivas İŞGEM A.Ş. tarafından yönetilecektir. İlk yönetim kurulu toplantısı proje ortakları, proje faydalanıcısı ORAN Kalkınma Ajansı, Sivas İŞGEM personeli ve teknik yardım ekibi temsilcilerinin katılımı ile 14 Mart 2018 tarihinde, Sivas Valisi Davut GÜL başkanlığında tamamlandı.


ORAN Kalkınma Ajansı Sivas Yatırım Destek Ofisi’nin gündemle ilgili sunumu ile devam eden toplantıda, proje ortakları, teknik yardım ekibi ve Sivas İŞGEM personelinin görüşleri alındı. İŞGEM’in Sivas ekonomisine kazandırılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan yönetim kurulu üyeleri, kurumun Sivas’a hayırlı olmasını temenni etti.
GÖRSELLER