TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN Kalkınma Ajansı YÖREX’te Yerini Aldı
24 Eylül 2017 Pazar

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, 13-17 Eylül 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na iki stant aracılığıyla destek verdi. Ajansın desteklediği Sivas ve Yozgat stantları fuarda oldukça ilgi gördü. Fuara Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfü ELVAN, TOBB Başkanı Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Osman YILDIRIM, Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet ERKEKLİ ve Ajans adına Genel Sekreter V. Ahmet Emin KİLCİ ile Yatırım Destek Ofisi çalışanları katılım sağladı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak katılım sağlanan Sivas standında çeşitli firmalar Sivas’a özgü ürünlerini sergiledi. Sivas ile tanıtım ve bilgilendirmeler fuar boyunca stantta devam etti. Ayrıca, Sivas TSO katılımcılara Sivas köftesi ikram etti.

Yozgat Ticaret Borsası ile ortak katılım sağlanan Yozgat standında ise Yozgat’a dair ürünler ve ikramlar sunuldu. Kalkınma Bakanı Lütfü ELVAN standı ziyaret ederek, geleneksel Yozgat Testi Kebabı testisini kırdı.

Fuar süresi boyunca Sivas ve Yozgatlı İş adamları ile çeşitli görüşmeler gerçekleştirilerek, memleketi dışında yer alan Sivas ve Yozgatlılar’a memleketlerindeki yatırım fırsatları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

GÖRSELLER