TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

ORAN Kalkınma Ajansı AgroSİVAS 2017 ve Sivas Markalar Fuarı’na Katılım Sağladı
24 Eylül 2017 Pazar

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, 4 Eylül haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen “AgroSİVAS 2017 Tarım ve Hayvancılık Fuarı” ile “Sivas Markalar Fuarı” na katılım sağladı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenen AgroSivas Tarım ve Hayvancılık Fuarı, tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren özel sektör temsilcileri ve kamu kurum ile kuruluşlarını bir araya getirdi. 24-27 Ağustos 2017 tarihleri arasında faaliyet gösteren fuar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref FAKIBABA, Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ, Sivas Valisi Davut GÜL, Sivas TSO Başkanı Osman YILDIRIM, Sivas milletvekilleri, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Ahmet Emin KİLCİ ve il protokolü katılım sağladı.

Sivas Markalar Fuarı ise üreten Sivas’a vurgu yapmak ve Sivas değerlerini tanıtmak amacıyla ilk kez düzenlendi. 7-10 Eylül 2017 tarihleri arasındaki fuara kendi özgün standı ile katılım sağlayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı, destek verdiği projelerle Sivas değerlerine değer kattığını kamuoyuna gösterdi. Fuar açılışına Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKÇİ, Milli Eğitim Bakanı İsmet YILMAZ ve TOBB Başkanı Rıfat HİSARCIKLIOĞLU, Sivas Valisi Davut GÜL, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreter V. Ahmet Emin KİLCİ ve il protokolü katılım sağladı. Katılım sağlanan iki fuarda da Ajans Standı Sivas Valisi Davut GÜL ve protokolün ziyareti ile faaliyete geçti. Çok sayıda ziyaretçinin bilgilendirildiği stantlarda ORAN Kalkınma Ajansı’na ait raporlar, araştırma yayınları, broşürler ve diğer çalışmalar ziyaretçilere sunuldu. Sivas Yatırım Destek Ofisi’nin dört gün aktif olarak yer aldığı fuarlarda, çalışanlar tarafından yapılan bilgilendirmeler gün boyu devam etti.

GÖRSELLER