TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

Mimarsinan OSB'de 10 Milyon TL'lik Yatırım için Bölgesel Teşvik'ten faydalanacak
7 Temmuz 2017 Cuma


İlk olarak geçtiğimiz Şubat ayında Kayseri Yatırım Destek Ofisimizi ziyarete gelen Agali Metal firması sahibi Yılmaz Oçaktan ile yapılan ikili görüşmeler neticesinde firma ayında Mimarsina OSB'de yapacağı yeni yatırım için Yatırım Teşvik Belgesi almaya karar vermiş ve Kayseri Yatırım Destek Ofisimize Haziran ayında müraacatta bulunmuş idi.

Firmanın yapmış olduğu müraacat Ajansımız ve Ekonomi Bakanlığı uzmanları tarafından olumlu karşılanmış olup Teşvik Belgesi firmasına teslim edilmiştir.

Mimarsinan OSB'de 7 bin metrekare kapalı alanda panel çit üretimi yapacak olan firmanın bu yatırımı ile OSB 10 milyon TL'lik bir yatırıma kavuşmuş oldu.

Teşvik Belgesini kendisine teslim eden ORAN Genel Sekreter vekili Ahmet Emin Kilci; "Kayseri Yatırım Destek Ofisimiz, firmamızın bundan sonraki yatırım süreçlerinde de danışmanlık ve yönlendirmede bulunmaya devam edecektir. Agali Metal'e yeni kuracağı işinde başarılar diliyor, diğer yatırımcılarımızı da teşvik belgesi konusunda ihtiyacı duydukları her türlü soruda Kayseri Yatırım Destek Ofisimize bekliyoruz." ifadelerini kullandı.