TR | EN
    

BİZDEN HABERLER

2017 Yılı Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi, Yeni ve Yenilenebilir Tarım Uygulamaları Mali Destek Programları Proje Başvuru Sonuçları
1 Haziran 2018 Cuma

Saygıdeğer Kamuoyu,


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) tarafından 29 Aralık 2017 tarihinde proje teklif çağrısına çıkılan “Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi” ile “Yeni ve Yenilenebilir Tarım Uygulamaları” mali destek programları için Kayseri, Sivas ve Yozgat’tan Ajansımıza sunulan toplam 108 projenin değerlendirme süreci, 5449 sayılı “Kalkınma Ajansları’nın Kuruluşu, Koordinasyonu ve Görevleri Hakkında Kanun” hükümleri uyarınca gerçekleştirilerek sonuçlandırılmıştır.


“Kentsel ve Sosyal Altyapının İyileştirilmesi” ile “Yeni ve Yenilenebilir Tarım Uygulamaları” mali destek programları kapsamında Kayseri, Sivas ve Yozgat’tan Ajansımıza sunulan ve değerlendirme sonucunda mali destek almaya hak kazanan Asil proje Başvuru Sahipleri, Ajans Yönetim Kurulu’nun 30.05.2018 tarihinde gerçekleştirmiş olduğu Yönetim Kurulu Toplantısı’nda onaylanmıştır.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan mali destek almaya hak kazanan Başvuru Sahiplerine resmi yazı ile bildirim yapılacaktır. Asil Liste’de yer alan Başvuru Sahiplerinin Ajans ile yapılacak olan sözleşmelere ve proje uygulama takvimine ilişkin süreci Ajans internet sitesinden (www.oran.org.tr) takip etmeleri rica olunur.


2017 Yılı Mali Destek Programları kapsamında kar amacı güden kurumlara yönelik olarak ilan edilen Endüstriyel Gelişim ve Verimlilik Mali Destek Programı’nın değerlendirme süreci devam etmektedir.


Kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından ORAN Kalkınma Ajansı 2017 yılı Mali Destek Programlarına gösterilen ilgiye teşekkür ederiz.


Kamuoyuna saygı ile duyurulur.


T.C. Orta Anadolu Kalkınma Ajansı

Genel Sekreterliği